Raskausajan-valokuvaus-perhekuvaus-Joensuussa

Maaliskuu 2018

Ensin hupi, sitten työ!

Ihana maaliskuu 2018. Voisinpa palata tähän kuukauteen, siis ihan vaikka heti. Heittäydyin taas mukaan matkaan ja ajoimme ystäväni kanssa Norjaan Lofooteille viikoksi. Joensuusta alkuillasta startattua löysin itseni aamuyöllä Pohjois-Ruotsista. Silmät vaipuivat enemmän ja enemmän kiinni, eikä tie näyttänyt loppuvan. Muistan hetken kun pysähdyin tien laitaan miettimään, onko tässä nyt yhtään mitään järkeä? -Eihän siinä ollut. Seuraavana aamuna olimme jo Norjan Lofooteilla.

Norjan-reine-sakrisoy-lofoten
Valokuvauskohteita Norjan Lofooteilla

Perhekuvauksia Joensuussa

Tein töitäkin maaliskuussa, nimittäin perhekuvauksia Joensuussa! Kävin puolessa välin kuuta ihailemassa vauvamasuja sekä loppukuusta piti nostaa esille aivan upea parivuotinen mestari perheineen! Ne ovat mahtavia hetkiä kun luot yhteyttä uuteen ihmiseen (lähinnä tarkoitan lapsia sekä miehiä!) kun toisesta huomaa, ettei homma oikein kiinnosta. Siinä menee oma hetkensä ”nollaillessa”, että kuvaaja sekä kamera tulee tutuksi ja voidaan saada aikaan luonnollisia ihania ilmeitä! 🙂

Kelien ja valon puolesta nämä alkukevään päivät asettavat sopivasti haasteita valokuvaamiseen. Valoa on päivällä paljon (ehkä liikaakin) ja auringon laskiessa ei lainkaan. Saat laittaa kädet ristiin minunkin puolestani ja toivoa poutasäätä, vaikka vuoden jokaiselle päivälle.

raskausajan-kuvauksia-joensuussa-perhekuvaus
Näitä lisää, kiitos!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *