Helmikuu 2018

Ville, ville! Leijamestari! Heti helmikuun alussa kävin kuvaamassa Villen leijalautailua Höytiäisellä. Melko villiä menoa, sanoisin. Myös minua yriteltiin houkutella tuohon tapaturma-pelikoneeseen, laudan päälle. Puolustuksekseni olin onneksi loukannut käteni lasketellessa aiemmin tammikuussa Tahkolla. Hyvä tekosyy kieltäytyä hauskanpidosta ja keskittyä siihen, missä on hyvä!

Helmikuun aikana haaveet yritystoiminnasta alkoivat käydä todeksi. Sain rahoituksen uusiin kalustohankintoihin, sekä rekisteröin y-tunnuksen käyttöön uudelleen kuun lopuksi. Käytin reilusti aikaa mm. kaluston ja nettisivujen suunnitteluun, markkinoinnin suunnitteluun sekä yritystoimien käynnistämiseen liittyviin toimiin. Hankin Nikonin järeän lippulaivamallin: D850-rungon sekä sarjan Tamronin uusia g2 linssejä: 15-35mm f/2.8, 24-70mm f/2.8 sekä 70-200mm f/2.8. Näillä laitteilla pystyn tuottamaan teknisesti sen tasoista kuvamateriaalia, mikä riittää kaikkiin tarpeisiin instagrammista aina suurkuvatulosteisiin. Videopuolella täyttyy 4K-kuvastandardi. Objektiivit taipuvat polttoväleiltään kiinteistökuvauksesta urheilun kuvaukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Lasien laaja valovoima mahdollistaa kuvaukset myös heikoissa olosuhteissa. Ilmakuvat ja -videot onnistuvat myös!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *