Toukokuu 2017

Kevään 2017 aikana kuvausharrastus jäi taas taka-alalle. Kävin muutaman kerran Kolin kansallispuistossa sekä mm. Kuurnan kanavalla. Instagrammin syötettä täytti lähinnä tammikuun matkakuvat.

Helmikuussa mukaan heittäityi taas Marko&kumppanit, joiden kanssa lähiretkeily korostui. Innostuimme yhdessä saunomisesta luonnossa. Helmikuussa meillä oli pressusta ja parista puurimasta rakennettu tiipiin muotoinen teltta, jonka rakensimme nuotiolla lämmitettyjen kivien päälle. Kun tulipesän kaapii kivien välistä pois ja viskoo vettä kiville, saadaan aikaan vähemmän moderni saunomiskokemus 😀

Toukokuussa rakensimme retkille mukaan otettavan teltta-saunan vanhasta varikkoteltasta. 2x2x2 metriä paksua muovikangasta, ikkunalla ja ovella tietenkin. Kokoon taitettava runko ja lauteet! Erilainen, mukava kokemus perusretkeilyyn! Negatiivisina puolina mainitsisin ehdottomasti kaminan sekä kivien kantamisen 😀

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *