Huhtikuu 2016

Aktiivisen valokuvausharrastuksen aloitin 2015 joulukuussa. Tahdoin kuvata poikaani luonnossa, jotta lapsen kehittymisestä jäisi konkreettisia muistoja. Huomasin hyvinkin nopeasti kuvaavani lapseni lisäksi kaikkea muutakin, luontoa, eläimiä, autoja ja maisemia. Tuttavien lapsia unohtamatta!

Käytin lähes kaiken vapaa-aikani kameroiden ääressä tai tietokoneella imien uutta tietoa kameroista, objektiiveista, valaisusta, tekniikoista sekä kuvaamisen modernista pimiötyöskentelystä, eli kuvankäsittelystä. Kameralaukku paisui samaa tahtia, kun lompakko tyhjeni ja ruutuja ilmaantui kiintolevylle huomattava määrä. Löysin paikan julkaista kuviani: Instagram.

Nälkä kasvoi syödessä ja huomasin saavani tietynlaista henkistä tyydytystä virtuaalisista tykkäyksistä ja uusista seuraajista tililläni. Muistan kun eilisen sen hetken, kun 1000-tykkäyksen raja meni rikki yhdellä kuvalla! Se oli kahden kuvan teos sillasta, johon olin käsitellyt kuvan, jossa junanraide tulee puhelimestani ulos.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *